• slayt
  • slayt
Duyurular

Derneğimiz sitesi güncellenmektedir. Fikir ve içerik yönünden katkılarınızı bekliyoruz. 


Derneğimiz pandemi şartlarına rağmen Kumrulu ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermeye devam etmektedir.


Sayın Üyelerimiz derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.


Ordu Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Sponsorlarımız

Kıymetli Kumrulu Hemşerilerim;

 

9 Mart 2020 Kumrulular Derneği Yönetim Kurulu olarak, Genel Kurul Toplantımızı yapmış bulunmaktayız.3 yıldır Celal ZENGİNCE Başkanımızın Başkan Yardımcılığını yapmış olduğum,KUMRULULAR EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ'mizin hizmet bayrağını Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız İle birlikte devir almış bulunmaktayız.

 

Bizleri bu kutsal hizmet görevine layık gören en başta Onursal Başkanımız sayın Ali PERU Beyefendiye, önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, Denetleme ve İstişare Kurulu'muza şahsım ve mevcut Yönetim Kurulu Üyelerim adına bütün kalbimle teşekkür ediyorum.

 

İnşallah bizlerde yeni yönetim olarak Derneğimizin hizmet ilkesi doğrultusunda azim ve gayretle çalışarak hizmet bayrağımızı taşıyacak ve dalgalandıracağız. Bu anlamda bizlerin STK içinde olmamıza ve yetişmemizde büyük emeği olan her zaman abim ve büyüğüm olarak bildiğim, tanıdığım Celalettin DERVİŞOĞLU ve Celal ZENGİNCE Başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Geçmişte yapılmış binlerce güzel çalışma ve bu çalışmaları yapan kıymetli insanların açmış oldukları yolda yapılan her güzel şey bizlere ışık olacaktır. Derneğimiz, bundan önce yaptığı tüm hizmetleri aşkla ve şevkle yine yapmaya gayret edecektir. Tüm bunların yanında yaşadığımız çağda, sosyo kültürel değerlerimizin ve “Kumrulu” kimliğimizin asimile olmaması ve gelecek nesillerin bu kültürden yoksun yetişmemesi için var gücümüzle çalışmaya, bugüne dek yapılmış olan güzel şeylerin üzerine bizlerin de bir şeyler koyması için mücadele edeceğiz.

 

Kısaca, Kumru’nun ve Kumrulu’ nun olduğu her yerde olmaya devam edeceğiz.

 

Zekayi ALIR

 

Kumrulular Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı



Zekayi ALIR
Okunma Sayısı: 902



YAZARIN DİĞER YAZILARI

-
Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Eski Bir Bursiyer
Derneğinizden burs almış ve okulumu sizlerin de katkılarıyla tamamlamıştım. Allah hepinizden razı olsun. Bende inşallah size burs verme noktasında işe başlar başlamaz destekçi olacağım. Herkese teşekkür ederim.

Engin T.
Bir Kumrulu olarak derneğimizi tanımaktan büyük şeref duydum. Web sitesi de çok güzel olmuş. Allah işlerinizde kolaylıklar versin...

Celalettin AŞUR
Ordulu olmaktan Kumrulu olmaktan.. Yönetimde olup zerre kadar insanlara faydalı olmaktan çok mutluyum. Herkesi bu kutlu huzurlu oluşuma katılmaya davet ediyorum


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler
Sponsorlarımız

 

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Site Teması | Köy Sitesi


Top